Thailand!

Tjenare halla hejsan!

Nu ska bloggandet ta fart igen, det lovar vi! Anledningen till det lilla uppehallet har varit att vi inte ville att frida var kare van skulle veta vart vi var nagonstans da vi under en langre tid planerat en liten surprise for henne. Var plan att overraska henne pa Phi Phi pa hennes 20 ars dag genomfordes igar och det blev mycket lyckat! Bloggandet kan nu darfor fortsatta.

Mycket har hant under uppehallet. Nar thai visum var fixat i Penang for vi med en minibuss fran Malaysia over gransen till Thailand. Vara forsta dagar i tillbringades pa Koh Lanta, en valdigt fin och mysig o dar vi traffade David, Dejan och Helene, ett glatt gang som vi umgicks en hel del med. Vi hann aven med tva dyk och vollyboll och stek pa stranden. Dar stannade vi i cirkus sex dagar for att sedan bege oss mot Phi Phi. Detta for att Johanna skulle fa se det innan hon lamnade oss for Viktor i en vecka. Det blev alltsa en snabbvisit pa en natt och dagen efter tog vi farjan mot Puhket. Dar skilldes vi at for forsta gangen pa nastan tva mander, det kandes valdigt konstigt och en smula sorgligt. Johanna flog till Bangkok och vi andra styrde kosen mot Patong. Det ar nagot som vi sahar i efterhand ALDRIG skulle rekommendera nagon att aka till! Tank er Mallis ganger hundra och prostitution helt oppet overallt! Vi fick en rejal chock nar vi kom dit och stannade bara i tre dagar. Vi passade pa att lyxa till det med ac och pool, det var det anda som holl oss kvar pa detta laskiga stalle. Den 19 mars, dagen fore Fridas fodelsedag, lamnade vi med gladje Patong och begav oss tillbaka till Phi Phi for att invanta Frida. Det hela blev som sagt riktigt lyckat och dagen efter for vi med henne hem till Ao Nang.

Nu bor vi hemma i hennes och Denice hus och har det supermysigt! Vi ar SA glada att antligen att vara har nu!!! Sen vi kom har vi hunnit med en hel del. Frida har guidat oss runt har i hennes nya hemstad och tagit oss med pa batturer bade hit och dit. Idag akte vi pa en litet aventyr till en catfish farm. Det var de ackligaste fiskarna vi nagonsinn sett, stora som alar och sugproppar till mun. I det 20 bath man betalade i intrade ingick en pase fiskmat som vi med skrackblandat fortjusning slangde ner i deras munnar, de var helt galna. Idag kom var alskade johanni tillbaks sa trion ar aterforenad! Pa sonda morgon lamnar vi Ao Nang och beger oss mot Koh Pangan och fullmoon.

Hoppas allt ar bra med er, horde att mer sno ar pa g later skoj!
Pussen kramen fran oss

Penang

Halla allihopa!

Ber om ursakt for dalig uppdatering men nu ar det dags! Nu sitter vi for tillfallet pa ett internetstalle i Georgetown, en stad pa on Penang har i Malaysia. Hit kom vi ikvall efter fyra dagar pa paradison Perhention Kecil och ytterligare fyra dagar pa on Langkawi.

Perhention var underbart!!!! Otroliga strander och djungel som omgav hela on. Detta var ett valdigt lugnt stalle dar all var vakna tid tillbringades pa stranden. En dag tog vi oss dock tid att aka pa en liten snorklingtripp, tre timmar, tre stopp. Vi sag massa smafisk, skoldpaddor och det coolaste av allt: Hajar! De var inte farliga, det var sa kallade reef sharks, men det var en haftig kansla att ha minst tio stycken cirkulerandes under an! Perhention bjod ocksa pa manga trevliga manniskor, bland annat kanadensaren Eric som vi umgicks en del men och som vanligt nog bjod oss pa middag var sista kvall pa on.

Fran Perhention tog vi bat tillbaka till fastlandet och sedan buss till nordvastkusten for att sen aka farja over till Langkawi. Langkawi ar en mycket storre o an Perhention men det stallet vi bodde pa var aven det valdigt lugnt, dock med fler turister. Stranden var inte alls som de vi tidigare stott pa och vattnet var helt grumligt. Det fanns daremot en hel del aktiviteter att sysselsatta sig med, bland annat paraglide, bananbat och jetski. Samtliga har testats av mig (Mathilda) som efter snart fem veckor med sol och bad borjat trottna lite pa att steka hela dagarna...

Nu ar vi valdigt trotta efter resan hit och internetstallet stangde for en halvtimme sen... Dags att dra sig med andra ord. Hoppas ni mar bra dar hemma och fortsatt las och kommentera! Puss och kram fran oss!

RSS 2.0