Till Havs!

Som ni alla vet vid det har laget gar det undan for oss har borta. Sa i skrivande stund befinner vi oss pa segelbaten Windwalker med dn brittiske kaptenen Henry Willow. Det ar en superfin bat sa ni behover inte va oroliga att vi aker runt i natt gammalt vrak over havet. Det ar jag och lisa plus tre kanadensiska medelalders par... kanske inte riktigt vad vi hade hoppats pa men alla ar jatte trevliga sa det ska nog ga bra.

Vi kommer nu spendera fyra dagar i underbara San Blas. En skargard har i panama bestaende av ca 360 oar varav ca 40 ar bebodda av urbefolkningen Kuna. Det ar otroligt vackert och de ar sa vanliga. Finns ocksa underbar snorkling har, vi ar med andra ord aterigen i ett paradis. Efter dessa fyra dagar blir det tva pa oppet hav tills vi nar Cartagena, Colombia. Detta vet vi inte annu hur vi kommer klara men ar forberedda med akpiler sa forhoppningsvis gar allt bra. Segla over gransen till ett nytt land ar nagot vi inte provat tidigare sa vi njuter varje sekund!

Sa om allt gar som det ska kommer vi till Cartagena pa torsdag. Det ar en spansk kolonialstad vid karibiska kusten som enligt alla vi traffat ska vara superharlig! Dar kommer vi chilla runt tills den 15 da vi flyger till Lima, Peru.

Har kan ni kolla in var bat lite narmare! http://sanblascartagena.com/boats-2/windwalker 

Puss och kram ta hand om er dar hemma!

Kommentarer
Postat av: Mamma Kerstin

Godmorgon! Så härligt det låter. Tänk att det finns så många paradis att besöka här på jorden. Här är det +3 och duggregn men dom säger att vi ska få +10 så jag hoppas snöhögarna försvinner under helgen.

Ha det så bra nu och Lisa, försök hitta njutningen i att segla även om båten lutar.

Kramar

Pappa o mamma vid frukostbordet

2011-04-02 @ 09:34:55
Postat av: Ing-Marie och Folke

Hej på er äventyrerskor! Det låter sä härligt allt det ni upplever och ni verkar ju att njuta och må bra.Här börjar våren komma så smått. Det är fortfarande snö kvar ute vid stugan så vi väntar med att flytta ut

Susanne o jag väntar med våran choppingdag till du

kommer hem så både Elin och du kan vara med.

Ha det så bra.

Många kramar från Ing-Marie o Folke.

2011-04-02 @ 11:59:00
Postat av: mormor Rigmor

Hej gastar, för det är väl det besättningen heter på en segelbåt. Hoppas det inte blåser för mycket när ni skall ut på öppet hav utan lagom, så ni kommer fram i tid. Morfar och jag drar i morgon tidigt, tidigt. Får kolla datorn när jag kommer hem igen. Ha en skön seglats och kramar mormor

2011-04-02 @ 11:59:50
Postat av: Anders

verkar vara en fin båt:



http://sanblascartagena.com/wp-content/uploads/2011/03/WINDWALKER.JPG.jpg



Take care och hör av er när ni "landar"

2011-04-03 @ 08:32:41
Postat av: Susane

Hej på er!

Det låter hur härligt som helst! Skönt att höra att ni har sjösjukepiller med er. Ha en trevlig segling!:)

Kramar från Susanne

2011-04-04 @ 08:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0