Puerto Viejo och Boccas del Torro

Hejsan!

Nu har vi redan kommit in i Panama. Det blev en kort visit i Costa Rica vilket kanns lite konstigt men eftersom att det ar ett dyrt land ar det bra for var budget att aka vidare. Efter Monteverde akte vi som planerat till Puerto Viejo de Talamanca. Det var en mysig by pa kusten med reaggie kultur och bra stammning. Men tyvarr var det daligt vader varje dag. Det var malnigt hela tiden och regnade ibland och da finns det inte sa mycket att gora i en strand/surf ort. Vi bodde pa ett galet hostell dar dom har minst 50 hangmattor och 30 talt man far sova i. Sa jag och mathilda delade ett litet tvamannatalt vilket var roligt. Blev lite festivalkansla och det har ju inte vi nagot emot. Hostellet var fullt med partyglada ungdomar vilket var kul men det blev ocksa lite for mycket. Det ar springbreak period i USA just nu och det resulterar i extremt manga americanos som aker ner for att festa och supa sig fulla i en vecka. Sa vart hostel var fullt med draggiga amerikanare som knappast kunde sta pa benen. Inte det trevligaste kanske.. Sa vi flydde los americanos och hade trevligt pa andra barer istallet for att gora situationen lite battre.

En valdigt rolig sak med Puerto Viejo var att vi traffade kompisar som vi lart kanna tidigare udner resan. Ni kanske kommer ihag att vi umgick med tva svenska tjejer pa Caye Caulker i Belize, dom motte vi upp igen vilket var riktigt roligt! Hangde lite pa stranden tillsammans och hade en trevlig middag. Traffade ocksa ett gang italienare som vi traffade i Guatemala.

Efter tre natter dar trottnade vi pa det daliga vadret sa nar vi vaknade igar morse och det osregnade sa packade vi vaskorna snabbt och skyndade med bussen mot Panama. Efter lite krangel vi gransen lyckades vi ta oss till Bocas del Toro sa langt norrut du kan komma i Panama pa karibiska kusten. Det ar valdigt vackra och exotiska oar med fina strander. Man bor i Bocas Town och tar sig med sma taxi-batar till de andra oarna. Tyvarr ar det lika daligt vader har  sa vi far se hur lange vi stannar. Om det blir battre snart stannar vi tog tre-fyra dagar och spenderar en natt pa nagon annan fin o men annars aker vi troligtvis snart. Nasta destination blir Panama City for att hitta segelbat eller flyg som tar oss till Colombia.

Sa det var en uppdatering pa de senaste dagarna. Mycket hander och vi ror pa oss valdigt snabbt. Ursakta om detta inlagg ar daligt skrivet men jag ar lite stressad, internet tiden gar ut om en minut!

Vi hoppas ni mar bra. Ta hand om er!

Pussar och kramar

Lisa

Kommentarer
Postat av: Helene

Hallå tjejer

Kul att ni har det bra men tråkigt med det dåliga vädret. Förstår att ni tröttnat på att bo i tält när det regnar och med full americanos. Här hemma är det vår och både snödroppar och krokus blommar i gräsmattan. Stina mår bra och ska i morgon praktisera på dagis,lite tidigt för praktik kanske men hon tycker det ska bli kul och på fredag åker hon, jag och några arbetskamrater till mig till Romme över dagen. Stina har blivit riktigt "taggad" på skidåkning.Vi saknar er jättemycket och längtar till maj. Må så gott med många kramar från oss här hemma.

Helene

2011-03-23 @ 06:22:46
Postat av: Mamma Kerstin

Godmorgon! Det är alltid lika kul att läsa era inlägg och skönt att höra ifrån er. Det ser ut att vara oerhört vackert där ni är så jag hoppas vädret blir bättre så ni får njuta av sol och bad.

Själv packar jag för att flyga till Gällivare imorgon, i Dundret ska vi ha några dagars konferens med skidåkning. Förhoppningsvis med sol.

Tusen kramar!

Mamma

2011-03-23 @ 09:11:39
URL: http://plahnet.blogg.se/
Postat av: mormor Rigmor

Ja ni verkar röra på er ordentligt. Tyvärr kan man inte göra något åt vädret, men det är väl bara att gilla läget. Hoppas regnet upphör och att ni får ett par fina dagar. Sköt om er och ha det bra!

Kramar mormor Rigmor

2011-03-23 @ 09:18:51
Postat av: Anders

Skönt att höra ev er igen, här i Svea rike så var det ca +10 grader i går tis 22/3, så det var kanske bättre väder här för en gångs skull? Sköt om er och ha det BÄST!!!

2011-03-23 @ 11:38:23
Postat av: Ing-Marie och Folke

Hej på er!

Ja nu kan vi svara igen efter lite krångel.

Det är så spännande att följa eran resa hela tiden.

Allt låter så kul utom vädret då dom sista dagarna.

Fortsätt att roa er och ha det bra.

Sköt om er.

Kramar från Ing-Marie o Folke

2011-03-23 @ 11:51:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0