Solen ar tillbaka!

Igar nar vi akte till stranden visade sig solen i nagon timme och idag sken den starkt hela dagen. Alla pa hostelet blev valdigt glada nar vi vaknade och sag att solen sken. Sa vi var ett stort gang som akte till Wizard Beach som ligger pa on brevid. Det var valdigt vackert och paminnde oss om stranderna i asien (Johanna, det sag lite ut som Perenthian Island med djungel) Vi var dar hela dagen och solade och hoppade i vagorna och vissa av oss surfade. Valdigt harligt!
Det ar valdigt harlig stammning har pa oarna och alla backpackers ar trevliga och avslappnade. Vi har traffat massa nya manniskor som vi umgatts mycket med de sista dagarna och vi bor i ett stort doorm dar vi sover med 8 andra personer, alla ar jattegulliga!
Igar kvall var det stort party pa on brevid sa alla akte dit och hade roligt. Det var en bar precis vid vattnet sa man satt pa bryggan och pratade och sa hade som lampor i vattnet sa det var upplyst och man kunde sa alla fargglada fiskar. Valdigt coolt stalle och vi dansade hela natten till bra musik :)
Om det fortsatter vara fint stannar vi en eller tva dagar men sen blir det Panama City!
Kram/ Lisa

Kommentarer
Postat av: Susanne

Vad skönt för er att solen är tillbaka:) Det låter helt underbart. Vilket härligt liv ni har. Blir lite avundsjuk. Själv får jag se fram mot Grekland:) Ha det fortsatt bra och sköt om er!

Kram

Susanne

2011-03-25 @ 08:41:22
Postat av: mormor Rigmor

Så bra att solen visade sig och att ni har fått ett par fina dagar och många goda minnen. Fortsätt med det och ha det så bra. Vi har också sol men iskalla hårda nordanvindar,snudd på storm i fjällen. Snön har börjat smälta men än finns det isfläckar som man kan halka på. Ha det!! kramar mormor Rigmor

2011-03-25 @ 09:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0