Bilder Peru

Hejsan!

Efter att ha sovit till klockan tva pa eftermiddagen och bytt om fran svettiga vandringsklader sa ar vi tillbaka till vart vanliga civilserade liv har i Cusco. Det kanns lite sorgligt att vi har lamnat var underbara grupp och att aventyret redan ar over. Dessa fyra dagar av vandrande gick alldeles for fort och det kanns fortfarande overkligt att vi varit dar. Det ar svart att ta in alla intryck nar det ar sa intensiva dagar och Machu Pichu ar sa extremt haftingt sa det ar svart att forsta.  Vi maste nog kolla pa alla bilder nagra ganger innan vi forstar att vi faktiskt var dar :)

Idag har vi tagit det lugnt och unnat oss en stor hamburgare med pommes. Kande att vi var varda det efter all traning. Det ar mysigt att vara tillbaka i Cusco for det ar sa fint har. Imorgon ska vi pa inkamuseum och ga runt och se det vi inte hunnit med. Och njuta sitta i solen pa stora torget hoppas jag!

Bilderna fran inkaleden har vi inte kunnat foraover till datorn annu men i har andra bilder fran Peru att visa.


Uppe pa ett berg precis utanfor Lima. Valdigt vackert i solnedgangen och haftigt att se staden uppifran. Lima ar en valdigt stor stad med 9 miljoner invanare sa man behovde nastan se det ovanifran for att forsta storleken.


Stora torget i central Lima.

Pa battur till Ballestas Islands


Tva av alla sjolejon

Internet ar valdigt segt har sa det far bli mer bilder nagon annan dag. Imorgon kvall tar vi en natt buss till Bolivia. Forst ska vi spendera en eller tva dagar vid Lago Titikaka sen aker vi vidare till huvudstaden La Paz.

Ta hand om er dar hemma!



Kommentarer
Postat av: mormor Rigmor

Så skönt att ni kunde sova ut ordentligt. Det var ni värda efter era strapatser i Anderna. Ser verkligen fram emot att få sitta med dig Lisa och titta på alla dina kort och höra dig berätta om er resa. Vi har fått bakslag på vintern och vinterjackan åker på idag när jag skall till stan. Sköt om er och ha det bra. Kramar mormor Rigmor

2011-05-04 @ 09:16:51
Postat av: Susanne

Hej tjejer!

Vad skönt att allt gick bra med eran vandring! vi var lite oroliga här hemma;) Jag skulle verkligen kunna tänka mig att göra samma sak. Ska bli jättekul att få se bilderna. Hoppas att Bolivia också blir en bra upplevelse. Sköt om er, vi hörs snart igen:)

Kramar från Susanne

2011-05-04 @ 12:40:43
Postat av: Ing-Marie och Folke

Hej på er!

Vad häftigt att ni klarade att gå Inkaleden.

Vad det var synd om Lisa som blev tvungen att ligga på sjukhus igen . Nu hoppas vi att ni ska klara er från ytterligare elände.

Sköt om er nu och ha det riktigt bra.

Kramar från Ing-Marie o Folke

2011-05-05 @ 10:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0