Bolivia!

Tjo! Sa var vi i nast sista landet for denna gang, Bolivia.

Hit kom vi igar formiddag efter en inte sa valdigt harlig nattbus fran Cusco. Vart vackta fyra pa morgonen vid busstationen i Puno i Peru, dar fick sedan vanta tre timmar till nasta buss. Sa kan de va nar man bussar sig fram, inte alltid sa smidigt alla ganger.

Nu befinner vi oss vid Lago Titicaca, varldens hogst belagna sjo ca 3600 meter over havet. Har spenderat natten pa en av oaran har i sjon, Isla del Sol. Tyvarr vart de da inte riktigt som vi tankt oss... Verkar som gjort natt som Gud inte gillar, kanns som han vill straffa oss hela tiden nu. For det forsta vart vi bada jattedaliga igar kvall, madde illa och vart en hel del besok till toan om vi sager sa... Sen nar jag skulle ga upp for trappen till vart hostel i morkret utan ficklampa trampade jag snett och stukade foten ganska sa rejalt. Sa haltar nu fram pa gatorna har borta. Detta betydde ocksa att jag idag inte kunde ut och vandra som vi hade planerat. Finns tva olika vandringsspar pa on sa var tanke var att vi skulle ga fran norra sidan dar vi sovit till sodra och dar ta baten tillbaka hit till Copacabana. Men nu fick jag ist ta baten tidigare och vanta pa Lisa som anda gav sig ivag, hoppas hon tar manga bilder!

Annars ar allt bra. Vi njuter verkligen av att antligen vara i Bolivia. Har hort sa mycket positivt om detta land sa ska bli sa harligt att antligen fa uppleva dem! Ikvall aker vi till varldens hogst belagna huvudstad La paz dar vi blir kvar i tre fyra dagar. Nu nedrans ska vi ma bra resten av resan!

ha det bast dar hemma, vi ses om tre veckor! Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: mormor Rigmor

Tråkigt att ni inte får vara friska utan råkar ut för en del otrevligheter, men det är väl det som är livet. Allt går inte som man planerat, men jag hoppas ni repar er och får en fin fortsättning. Här hemma har de sagt att sommarn kommer tillbaka nu i helgen. Solen skiner och det är så fint med den första grönskan på träden. Ha det fortsatt bra och sköt om er. Kramar mormor Rigmor

2011-05-07 @ 09:44:02
Postat av: Ing-Marie och Folke

Hej på er!

Vad tråkigt Mathilda tt du gjorde illa foten när ni

skulle ut på vandring. Hoppas att det nu är bättre.

Här är vädret iband sommar och ibland ganska kallt.

Fortsätt nu ha det bra och njut av tiden som är kvar vi ses ju snart.

Kramar från Mormor o Morfar

2011-05-15 @ 10:56:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0