Vi klarade det!

Hej slakt och vanner.  VI KLARADE INKALEDEN! Ar hur stolta som helst!

Det har varit en lang vandring med smarta, gladje, mycket svett, kyla, vind, sol och helt fantastiska omgivningar. Det gar inte att beskriva med ord hur det kandes at vandra omkring bland dessa vackra berg. Men det ar helt klart en av de basta upplevelserna vi varit med om. Vi har umgats med trevliga manniskor, haft en bra guide, atit mycket god mat och vandrat upp och ner langs bergen i anderna.  Idag pa formiddagen kom vi fram till ett av varldens sju udnerverk, Machu Pichu vilket var otroligt haftigt!

Nu ar vi i Machu Pichu Town och vantar pa vart tag tillbaka till Cusco. Ska bli valdigt skont med somn i en riktig sang. Imorgon ar vi forhoppningsvis lite piggare sa vi kan beratta allt och lagga upp bilder :) Kan passa pa att saga att njurstenar, infektioner, feber och all vark ar borta! vandringen gick bra utan storre bekymmer. Sa det ar antligen en frisk Lisa som atervander till Cusco.

Vi hors imorgon!

Kommentarer
Postat av: Anders

YES!!! BRA JOBBAT, sköt om er nu båda två! Snart syns vi ;)

2011-05-03 @ 00:51:04
Postat av: Helene

Så underbart tjejer!! Grattis!! Vila nu ordentligt så vi får läsa mer sen och jaaaa vi ses snart. Kramar Helene

2011-05-03 @ 06:56:24
Postat av: mormor Rigmor

Underbart att det gick bra!!! Hoppas nu att ni får en fin tur tillbaka till Cusco och att vi får se några bilder. Vore skönt om det inte blir några nya njurstensanfall innan ni är hemma i Sverige igen.

Kramar mormor

2011-05-03 @ 10:07:39
Postat av: mormor Rigmor

Underbart att det gick bra!!!! Hoppas resan till Cusco går bra och att vi får se lite fantastiska bilder. Både pappa Richard och morfar är avundsjuka på er, så även jag. Ni får berätta mer om hur ni sov under vandringen.Det vore bra om du Lisa inte får ett nytt njurstensanfall innan du är tillbaka i Sverige. Kramar mormor o morfar

2011-05-03 @ 10:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0